Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008

Νιαου

Χτες πεθανε η γατα της γιαγιας μου.Πρεπει να ηταν χμ,14 χρονων. Περιεργη γατα, ερχοταν οταν τη φωναζες με τ ονομα της.Σιαμεζα, ασπρη, παντελως αλλοιθωρη. Γαλανοματα παντως.Πηδαγε μεχρι τη λαμπα, οταν κρεμουσαμε ενα σκοινακι απ τη λαμπα.
Και γω σημερα τελειωσα το ecdl.Τελευταια ενοτητα."Ο σκληρος δισκος ειναι για τον υπολογιστη,οτι το χαρτι για τον εκτυπωτη?"Κρισεως.Παραδοξως ρωτησα τον υπολογιστη μου αλλα δεν μου απαντησε.Ποτε δεν μιλαει γι αυτα που νιωθει.Το ιδιο και ο εκτυπωτης.Παρολα αυτα τελειωσα.
Και τα πραγματα τελειωνουν.Και οι γατες πεθαινουν.Και οι ανθρωποι πεθαινουν,αλλα αυτο δεν θα το σκεφτω τωρα.
Τωρα θα σκεφτω οτι οι διαφημισεις λενε μαλακιες, πηγε η μανα μου και πηρε το herbal essences και ακομα περιμενω τον οργασμο.Τελοσπαντων, παω να ξανακανω μπανιο, μπορει να πετυχει αυτη τη φορα.

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008

Εφυγες και πηρες και το ραδιο

Κοιτωντας εναν ξεκαρφωτο αναπτηρα με τη φατσα του τσε γκεβαρα στο τραπεζι διπλα μου, και συνειδητοποιωντας οτι δεν εχω τιποτα να κανω, διερωτωμαι.
" Η γνωση ειναι δυναμη" Ναι ειναι. Ειναι δυναμη.Και οπως ολες οι δυναμεις, μπορει να χρησιμοποιηθει με πολλους και διαφορους τροπους.Για να χτισεις κατι, η για να χτισεις κατι πανω σε καποιον.Αυτοι που εχουν γνωση εχουν δυναμη.Και αυτοι που δεν εχουν, ειναι οι αδυναμοι.
Αν δεν εχεις γνωση για καποιο θεμα, σημαινει οτι πρεπει να αφησεις αυτον που το κατεχει να αποφασιζει για σενα. Δηλαδη, ας πουμε, αν εσυ δεν εχεις διαβασει πεντε τομους βιβλια, δεν εχεις ιδεα τι ειναι ο οπορτουνισμος, τι εγινε με το βελουχιωτη, τι πρεσβευει ο σοσιαλισμος, δεν εχεις διαβασει κροποτκιν, και δεν ξερεις καλα καλα τι εγινε στον εμφυλιο, σημαινει οτι πρεπει να αφησεις τη βρωμοδουλεια στους "γνωστες"? Η "αχ κατσε να διαβασω κανα βιβλιο παραπανω,μεχρι τοτε αποφασισε εσυ που ξερεις"
Αν θες τη γνωση επειδη ειναι δυναμη, σημαινει οτι τη θες επειδη σε μια αντιπαραθεση θα νικησεις. Δηλαδη θα νικησεις εναν με λιγοτερη γνωση απο σενα.Οχι να τον ακουσεις, οχι να συζητησεις, αλλα να νικησεις, να μην απειλεισαι πλεον απο καμια αντιθετη αποψη. Μεχρι να βρεθει καποιος να ξερει λιγες περισσοτερες θεωριες και ημερομηνιες απο σενα,αλλα και παλι ποιος χεζεται, παντα υπαρχουν αυτοι που ξερουν λιγοτερα για να επιβληθεις και να γουσταρεις.Και επικρατει ο δυνατοτερος, ο καλυτερος.Υπαρχει καλυτερος στο να αποφασιζει? Το να αποφασιζεις δεν ειναι δικαιωμα σου? δεν ειναι η ζωη σου, η δουλεια σου? πως γινεται ενας ανθρωπος που δεν εχει παει σχολειο να θεωρειται πολιτικα κατωτερος ενος ανθρωπου που εχει κανει μεταδιδακτορικο?Και κατα ποσο ειναι θεμιτο να αποφασιζει ενας "γνωστης' για 1500 "ασχετους" επειδη ακριβως καπου πλαναται αυτη η φοβερη πεποιθηση οτι " μην μπλεκεσαι με αυτα, δεν ξερεις, ο αλλος εχει γνωσεις,ειναι μεσα στα πραγματα" .Μην μπλεκεσαι με τη ζωη σου, ασε τους αλλους ξερουν καλυτερα.Δεν πα να ξεκολωνεσαι στη δουλεια, ο αλλος, που εχει το χρονο και το κεφι να παπαγαλισει τομους, εχει ενα δικαιωμα παραπανω να αποφασιζει, εσυ εισαι "ασχετος", "απολιτικ" .
Δεν υπαρχουν απολιτικ.Υπαρχουν ανθρωποι που δε μιλανε.Επειδη δεν εχουν αποψη? οχι.Επειδη θεωρουν οτι δεν εχουν "γνωση".Κανενας δεν ειναι καλυτερος στο να αποφασιζει για τον εαυτο του, απο τον εαυτο του.και ας τριζουν τα κοκκαλα του πλατωνα.

(η αλλη εναλλακτικη ηταν να αναλυσω τη φραση "το μουνι σερνει καραβι" και τις επιπτωσεις της στη ζωη μου.αναμενεται σε επομενο επεισοδιο.ευχαριστω τη μαμα μου τον μπαμπα μου, τα πατατακια τσακιρης και το μανατζερ μου, που μεχρι και κωλο εστησε για ν ανεβω εδω που βρισκομαι.Να στε καλα)

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2008

Ακατασχετη πρωινη ημιαργιακη φλυαρια ανευ σκοπου,αιτιας,και μοσχοκαρυδου.

Λοιπον.Θα αριθμησω τις φλυαριες μου ωστε να ειναι πιο ευπεπτες.

1) Συμβουλη της ημερας.Συσχετιστε τα παντα με το κραχ."-Αχ καλε πως αδυνατισες ετσι?- Ε, ναι, τωρα με το κραχ....ολοι θα αδυνατισουμε" η εναλλακτικα "-Πρεπει να χασεις κανα κιλο ομως...-Βασικα προσπαθω να παρω κιλα, τωρα με το κραχ θα πεσει πεινα, ε και οποιος εχει αποθεματα θα επιβιωσει για περισσοτερο καιρο"Επισης "-Πως παει η σχολη σου?-Καλε που ζειτε? Δεν ακουσατε για το κραχ?"

2)Σε συγκεκριμενα μερη , με τις καταλληλες ενεργειακες δονησεις ,οπου υπαρχει (ως γνωστον) μαγνητικο πεδιο, συγκεντρωνονται μια φορα στα 1000 χρονια, με την ευκαιρια του φαινομενου "επιδοτηση για ecdl" (ετσι ονομαστηκε τωρα, το ονομα που πηρε το φαινομενο πριν 1000 χρονια ειναι θαμμενο στα βαθη των αιωνων) ενα ειδος ανθρωπων, εξελιγμενο, ανικανο να επικοινωνησει με τις υπολοιπες μορφες ζωης, παρα μονο με τα ατομα του ιδιου ειδους. Λεγονται homo fliarus anusius peftulus. Ειναι σχεδον αδυνατον να συλλαβει ο ανθρωπινος νους το πως τοσοι πολλοι συγκεντρωθηκαν σε ενα μερος, και ακομα πιο αδυνατον να υπολογισεις το ποσες φορες πρεπει να απαντησεις στην ερωτηση "οταν πατας αυτο αποθηκευεται?" για να καταληξεις να γινεις homoanusiuspeftulusκτονος.

3)Ειναι απιστευτο το ποσο η επιθυμια ενος ανθρωπου να χορεψει μπορει να εμποδιζεται απο αργιες και ημιαργιες.Αμαν πια.Θελω να χορεψω. Η αυτες. Η αυτες που ειναι και μιας ηλικιας και παχουλες.

4)-Κυρια, να σας πω?
-Πες.
-Ξερετε απο που κλανει το μπαρμπουνι?
-ΕΕΕ?ΟΧΙ!
-Δεν κλανει, γι αυτο ειναι κοκκινο.(περσινο. Αχ μου λειπει αυτο το πιτσιρικι)
Μαζι μ αυτο πρεπει να αναφερω οπωσδηποτε το "θ αγαπαω,εχω και αμακθι θουμπαρου" Επισης μου λειπει το συγκεκριμενο πιτσιρικι.

5)Οταν εισαι κουρασμενος, κοιμασαι.Οταν εισαι πολυ κουρασμενος, κοιμασαι παντου.Οταν το παντου ειναι το λεωφορειο, και το λεωφορειο φρεναρει αποτομα, το κεφαλι σου παει με φορα πισω και μετα με φορα μπροστα, γεγονος που οδηγει σε εναν οξυ αυχενικο πονο που ακολουθειται απο σπαστικο γελιο που καποια στιγμη σταματαει,ενω ο πονος συνεχιζεται.Για πολλες μερες.

6) Ειναι μια αναθεματισμενη τρυπα.ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤ ΑΥΓΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΓΩ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΟΥΝΟΣ? Η ΚΑΤΙ ΣΕ ΟΛΑ-ΤΑ-ΣΦΑΖΩ-ΟΛΑ-ΤΑ-ΜΑΧΑΙΡΩΝΩ-ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ? Κατα βαθος ειμαι μια σκληρη μοβορικη σκυλα που ανοιγει τρυπες στ αυτια της με το σκουλαρικι της ενω τρεχει το αιμα και το πυον ποταμι.

7)"Ανακοινωση: Καλειται ο αντρικος πληθυσμος της Αθηνας που δεν εχει σημαντικες ασχολιες να δεσμευουν τον ελευθερο του χρονο, να στηθει εξω απ το σπιτι μου και να μου λεει πασης φυσεως κομπλιμεντα (εξαιρουνται τα αμιγως πορνογραφικα για λογους ηθικης,αν βεβαια ειναι καλα θα τα εκτιμησω δεοντως) .Θα σωσετε εναν ανθρωπο απο την ανια, και ειμαι σιγουρη πως αν ειστε χριστιανοι θα πατε στον παραδεισο, αν παλι οχι, θα εχετε τη χαρα να αισθανθειτε καλοι χριστιανοι."

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2008

Η τελευταια μου μερα.

Αν χτες ηταν η τελευταια μου μερα,δλδ αν σημερα ειχα πεθανει,θα ειχα να λεω οτι την τελευταια μου μερα:
Ξυπνησα το πρωι κατα τις 9.Μπηκε ο πατερας μου στο δωματιο να δει αν του ειχα μεταφρασει κατι(το οποιο ειχα κατσει μεχρι τις 4 την προηγουμενη για να μεταφρασω) και με ξυπνησε αποτομα γιατι συνειδητοποιησα οτι επρεπε να εχω ξυπνησει απο τις 8.Την τελευταια μου μερα σηκωθηκα λοιπον, ξεβαφτηκα,(να βαριεμαι να ξεβαφομαι το βραδυ και ξεβαφομαι το πρωι για να ξαναβαφτω)και εβαλα μια μαυρη φουστα με το σκατουλι ζακετακι μου απο πανω.Εβαλα το τεραστιο ογκωδες βιβλιο του ecdl μεσα στην τσαντα, το οποιο ποτε δεν εχω διαβασει αλλα παντα ενα μερος του εαυτου μου νιωθει μια αρρωστη σιγουρια οταν το κουβαλαει με υφος οσιομαρτυρα απο δω και απο κει.Βγηκα απο το σπιτι κοιταζοντας στα τζαμια απο τα αυτοκινητα να δω αν το μαλλι μου φαινεται καθολου κοκκινο.Ενας στο δρομο μου ειπε "τι ομορφο κοριτσι εισαι εσυ" . Μπηκα στο 608 ακουγοντας μουσικη, και στα 5 λεπτα σηκωθηκε καποιος και εκατσα.Το ταξιδι για Ζωγραφου κυλησε ομαλα, με μια συνειδητοποιηση:ειχα ξεχασει το κινητο μου σπιτι.Ευτυχως ειμαι απο τους ανθρωπους που δεν τους αρεσει το κινητο τους αρα ακολουθησε μια αισθηση περιπετειας και ελευθεριας , σκεπτομενη χαιρεκακα οτι η προσωπικη συσκευη παρακολουθησης που εχω συνηθως πανω μου κοιμαται ησυχη και κουδουνιζει μονη της στο κρεβατι μου.
Ανεβηκα την ανηφορα για να μπω απο τον τεταρτο στη σχολη.Μπηκα στο ασανσερ και μπηκα αργοπορημενη και λαχανιασμενη στο μαθημα."μετρηση και αξιολογηση προσωπικοτητας" Ηταν τοσο ενδιαφερον που προς στιγμην τα χασα. ηταν μια συμπαθης ψυχαναλυτικη ψυχοθεραπευτρια που παρουσιαζε ενα περιστατικο της, συγκεκριμενα μια κοπελα, η οποια η μιση ηταν ιδια μια φιλη μου, και η αλλη μιση ιδια εγω, οποτε ανα 5 λεπτα ελεγα απο μεσα μου" μαλακα εγω ειμαι" και ηθελα να βαλω τα κλαμματα απο συγκινηση.
Οταν το μαθημα τελειωσε κατεβηκα στο εστιατοριο, οπου εντελως τυχαια και μετα απο αρκετες μερες π ειχαμε να βρεθουμε, συναντησα τον αδερφο μου.Φαγαμε μαζι συζητωντας περι διαφορων, μαθηματων,γονιων,χρηματων, μια ανωμαλη προεκταση του σπιτιου μου στη σχολη , μονο ο αδερφος μου συνηθως προεκτεινει την αισθηση σπιτιου σε διαφορα ασχετα μερη, δεν ξερω γιατι, πρεπει να το κοιταξω δεν εχω και λεφτα για ψυχοθεραπειες.
Και μετα πηγα στο κεντρο να δωσω ecdl.Οπου βρηκα φιλους να κανουν τεστακια.(ειδατε π δεν χρειαζονται τα γαμοκινητα?) εδωσα λοιπον, μεσα σε μια αισθηση απολυτης αδρανειας , βαρεμαρας, απουσιας αγχους, αναγκης για σοκολατα. Και περασα.Και μετα τσουπ ηρθε το ολγι,και το αξιαγαπητο εργαλειο με μια αποκοσμη λαμψη ομορφιας "ο χωρισμος μου παει πολυ" και η καρυδουλα με το χαμογελο της χοροπηδωντας, να μας ενημερωσουν οτι ολοι θα παμε για καφε.εμενα μ ειχαν στειλει μυνημα, αλλα η συσκευη παρακολουθησης δεν ηταν σε θεση να με ενημερωσει, ανημπορη οπως κειτονταν στο σπιτι μου.Πηγαμε λοιπον στη rezin για σοκολατα.Και μιλησαμε και μιλησαμε και γελασαμε και αναλυσαμε και μιλησαμε χωρις τοσο να εχει σημασια το τι λεμε, αλλα αυτη η γενικοτερη ατμοσφαιρα συννενοησης,ζεστασιας και χαρας . Και μετα στο τελος εμεινα εγω με την καρυδουλα που πηγαμε να φαει σουβλακια, και μιλησαμε και αναλυσαμε και μιλησαμε και αναλυσαμε και στο τελος καταληξαμε να συζηταμε στο τρενο "πως θα ηθελα να ειναι η τελευταια μου μερα" Να τη λοιπον αυτη ειναι. (μαλακα ελπιζω να μην ψοφησω σημερα,θα σας στοιχειωσω απ το κακο μου)

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008

Το Ερωτηματολογιο.Το.

Σημερα ειμαι οργανωμενη και κεφατη.Πηγα στη σχολη, πηγα στο γραφειο, πηγα στο χορο, και τωρα ηρθα σπιτι με τη φοβερη εμπνευση του Ενος και Αληθινου Ερωτηματολογιου,one ερωτηματολογιο to bring them all, and in the darkness bind them. Λοιπον.Απαντηστε το ολοι.

1) Ποιο ειναι το ποιο περιεργο μερος που εχετε κατουρησει? Νομιζω οτι ηταν πανω μου, οταν επαιζα κρυφτο μια φορα μικρη.

2)Ποιο ειναι το πιο ηλιθιο πραγμα που εχετε πει σε ατομο που γουσταρετε? Τον ειπα "αυτια μου" οταν με ειπε "ματια μου".

3)Ποια ειναι η μεγαλυτερη δημοσια ξεφτιλα που εχετε παθει? Μου εχει πεσει το παντελονι στη μεση του δρομου.Ηταν απο αυτα που δενουν απο πισω και μπροστα.....

4)Ποια ειναι η μεγαλυτερη ποσοτητα φαγητου που εχετε καταναλωσει? Νομιζω οτι ηταν μια πιτσα και ενα κουτι με γλυκα.

5)Το πιο αστειο ονειρο που εχετε δει? Εχω δει να παντρευομαι τον Καρολο της Αγγλιας. Τωρα που το σκεφτομαι ειναι θλιβερο!

6)Πιο ειναι το πιο αηδιαστικο πραγμα που θεωρειτε οτι μπορει να κανει ενας ανθρωπος? Να σκαλιζει τι μυτη του και να τρωει τις μυξες του.(ναι, το εχω δει)

7)Γιατι σας επιασε τελευταια φορα νευρικο γελιο? Ειναι μεγαλη ιστορια. Ειχα δει στο χαρδαβελλα οτι λεει ειχαν βαλει εναν πομπο σε ενα δελφινι,και το χαν στειλει στο τριγωνο των βερμουδων, και με το που μπηκε ,το σημα του πομπου εμφανιζοταν σε διαφορα μερη της γης.Ε, με λιγα λογια φανταζομουνα να ειμαι ησυχη στο αναγνωστηριο και να διαβαζω, και ξαφνικα ΣΚΟΥΙΚ να σκαει μυτη το δελφινι.

8) Ποιο τραγουδι θα χρησιμοποιουσατε ως soundtrack για να σκοτωσετε καποιον? Του Πετρελη αυτο με το αιμα που ηταν μπλε, πως το λεγανε γαμωτο κολλησα τωρα, π λεει κοκκινοδενητανκοκκινοειχετοχρωματουαβγου ? αυτο.

9)Και πιο τραγουδι θα χορευατε μονο τύφλα? Τον εθνικο μας υμνο.

10)Θα σας δωσω τρια ονοματα ατομων. Απο αυτα τα τρια πρεπει α) να διαλεξετε εναν τον οποιο θα πετουσατε στον γκρεμο. β) να διαλεξετε εναν τον οποιο πρωτα θα πηδουσατε, και μετα θα πετουσατε στον γκρεμο.γ) να διαλεξετε εναν τον οποιο θα παντρευοσασταν,αλλα δεν θα πηδουσατε ποτε.ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΙ.Α, πρεπει να δικαιολογησετε με μια το πολυ τρεις σειρες την καθε επιλογη σας.

αριελ-νταμπο το ελεφαντακι-μικυ.

Θα πετουσα στον γκρεμο το μικυ γιατι τον θεωρω αντισεξουαλικο, και αρκετα χρονια υπαρχει οποτε πρεπει να πεθανει. Θα πηδουσα τον νταμπο το ελεφαντακι (χμχμχμχμ) γιατι αμα τον πεταξω στον γκρεμο θα ζησει, και δεν θελω να τον παντρευτω,ε και οσο να ναι...
Και θα παντρευομουνα την αριελ, θα χρησιμοποιουσαμε και την ιδια βαφη μαλλιων.και νταξ, γοργονα ειναι, ουτε να την τηγανισεις μπορεις ουτε να τη γαμησεις.

μαρξ-βασιλισσα της αγγλιας(η τωρινη)-μητσοτακης

Θα πετουσα το μητσοτακη εννοειται.Ουτε να τον παντρευτω ( ω τζιζους κραιστ) ουτε να τον πηδηξω ( ω τζιζους κραιστ στη δευτερα)Και τωρα....Θα πηδουσα τον μαρξ απλα για να μη χρειαστει να πηδηξω τη βασιλισσα, και ναι , θα ζουσα ολη μου τη ζωη με τη βασιλισσα να τριγυριζει ημιγυμνη και με τα πασουμακια της στο σπιτι μου.


Αντζελα Δημητριου-Μακροπουλος-Στελλα Μπεζεντακου ( προσεξτε τα κεφαλαια)

Λοιπον , θα πετουσα τη Στελλα Μπεζεντακου, γιατι απλα θα την πετουσα, γιατι δεν μπορω να την κανω και τιποτ αλλο,θα πηδουσα την Αντζελα ( ε με μια σακουλα στο κεφαλι ολες ιδιες ειναι) γιατι απλα δεν θα μπορουσα να παντρευτω την Αντζελα ,δλδ ποιος θα μπορουσε, και επειδη δεν μπορουσα να πηδηξω τη Στελλα που ειναι χειροτερη.Και ναι....Θα παντρευομουνα το μακροπουλο.Χωρις να τον οηδηξω ποτε. θενκ γκοντ.

Ιουλιετα-Μαρια η ασχημη-Μπομπ ο μαστορας

Θα πετουσα στον γκρεμο την Ιουλιετα, γιατι ειναι ηλιθια. Απλα. Θα πηδουσα τον μπομπ γιατι ανεκαθεν τον θεωρουσα σεξυ.και ναι, θα παντρευομουνα τη μαρια, γιατι θα ξυπνουσα θα την κοιταζα και θα ενιωθα ομορφη.


Οπως προσεξατε, ειναι γιουνισεξ.ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ.για αποριες απευθυνθειτε στο ελληνικο κρατος!

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008

Οι ζωντανοι και οι πεθαμενοι ανθρωποι.

Οι ζωντανοι ανθρωποι ειναι ζεστοι και αλλαζουν χρωματα.Οι πεθαμενοι ειναι κρυοι και ασπροι.

Οι ζωντανοι ανθρωποι εχουν συναισθηματα, νιωθουν λυπη , χαρα , θυμο, αγαπη, μισος.Οι πεθαμενοι στεκονται ακινητοι και δε νιωθουν τιποτα.

Οι ζωντανοι ανθρωποι σχετιζονται με αλλους ζωντανους ανθρωπους, εχουν φιλους και ερωτευονται. Οι πεθαμενοι απλα καθονται στον ταφο τους μονοι τους.


Οι ζωντανοι ανθρωποι εχουν ενδιαφεροντα, σκεφτονται και δημιουργουν.Οι πεθαμενοι απλα λιωνουν μεχρι να γινουν χωμα.


Οι ζωντανοι ανθρωποι ειναι επιθυμητοι και ολοι θελουν να βρισκονται γυρω τους.Τους πεθαμενους ολοι τους φοβουνται και τους θυμουνται μονο στα μνημοσυνα.


Οι ζωντανοι ανθρωποι εχουν επαφη με το σωμα τους, το ταιζουν, μπεκροπινουν και κανουν σεξ.Οι πεθαμενοι ανθρωποι εχουν πεθαμενο σωμα.


( Μολις εγραψα ενα απαισιο ποστ.Οσο το ξαναδιαβαζω τοσο πιο απαισιο το βρισκω! το στελνω για την τιμη των οπλων μην το παρετε στα σοβαρα)

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2008

Σταματηστε.

Σταματηστε να ερωτευεστε σας παρακαλω.Με ενοχλει.

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2008

Αποπειρα

Αυτη ειναι μια αποπειρα να γραψω κατι. Δεν αρχιζω να γραφω αυτα που σκεφτομαι γιατι θα κατεβασω ενα γκρινιαρικο κατεβατο διχως ορια, πραγμα που ουτε εγω αντεχω αυτη τη στιγμη.Αναρωτιεμαι ποσα πραγματα παιρνουμε ως δεδομενα. Ο Πικασο ειναι ο καλυτερος ζωγραφος."μαλακα, ξερεις πως ζωγραφιζει αυτος?Πικασο μιλαμε!" Ο Μπαμπινιωτης ειναι επισης τερας γνωσεων. Οι περισσοτεροι απο μας δεν εχουμε καν το λεξικο.Ο Πλατωνας? Σοφος. (ναι, εχουμε διαβασει ολα τα εργα του και μας αρεσαν)
Μου θυμιζει ανοιξη, καταληψεις, πορειες. Δεν εχασα ουτε μια. Α,ου,αντισταση,επανασταση,λαικος ξεσηκωμος,οι φοιτητες,το αδικο, μπλαμπλαμπλα.Και ερχεται ενας φιλος και μου λεει " Ρε καλα ολα αυτα, αλλα εχουμε διαβασει ποτε το αρθρο 16? Η το νομο πλαισιο?" Και τον κοιταω σαν να πεσε απ τον Αρη.Ακουγεται ενα βουιτο μες στο κεφαλι μου "μα-μα-παει-να-το-περασει-η-νδ-και-πρεπει-να-αντισταθουμε-και-και-και.....τζζζζζζζζτττττττ.......(κενο)" Ειχα διαβασει αυτα που διαφοροι λενε "για" το νομο πλαισιο."Για" το αρθρο 16.Κανεις που ηξερα δεν εχει διαβασει τα κειμενα αυτουσια. Και ολοι ειμαστε συνειδητοποιημενοι, επαναστατες, σκεπτομενοι, οχι , δεν ειμαστε μαζα, δεν πηγαμε στην πορεια για την ανδρεναλινη και το χαβαλε, εχουμε διαβασει, ξερουμε,αντιστεκομαστε σε κατι που θελουν να περασουν χωρις καν να εχουμε διαβασει τι ειναι. Δεν ξερω, οτι ρατσα και να ναι το προβατο, πρασινο, κοκκινο,μπλε,μαυρο, "ανενταχτο", ειναι παντα προβατο.

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2008

cause I drink to get drunk.

Αυτη τη στιγμη ειμαι τοσο τυφλα που δεν εχω ιδεα τι γραφω.Θα τα δω αυριο υποθετω.Η ζωη ειναι ωραια. Η βοτκα ειναι ωραια. Να ζησει ο αδερφος μου.Νομι ζω οτι χορεψα κατι περιεργο και οτι ει[α κατι οτι να ναι.Ειμαι τυφλα παω να ξερασω τωρα.Καληνυχτα μαλακα, η ζωη εχει πλακα.

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2008

Ουαι τοις ψυχολογοις

Μολις βγηκα απο ενα υπεροχο μαθημα.Ενα μαθημα ενδεικτικο της εκλεπτισμενης ποιοτητας που χαρακτηριζει το ελληνικο πανεπιστημιο, και δη το δικο μου ξεχωριστο και πασιγνωστο τμημα,διακεκριμενο για τους επιστημονες παγκοσμιου βεληνεκους που εχουν αποφοιτησει με περηφανια και συγκινηση και ολων των ειδων τα εντονα συναισθηματα, για τις γνωσεις και τις εμπειριες που ειχαν την ευκαιρια να αποκομισουν φοιτωντας εδω.
Μπαινει μεσα. Και λεει." Η ζωη δεν ειναι μπακλαβας. Τον μπακλαβα τον τρως.Εχει σιροπι και καρυδι.Και ειναι ωραιος τον τρως.Και αυτα που λεω, αυτα...Ειναι κατι σαφες, πρεπει κανεις να παει στην κωμμοτρια και μπιριμπιρι να του μιλαει, αλλα κυριως ειναι η πνευματικοτητα,γιατι η πνευματικοτητα μετραει,εσεις θα γινετε ψυχολογοι, καποιοι ομως ...εεε ναι ειναι πολυ ξεκαθαρα τα πραγματα, και ξερετε ειναι επαγγελμα ειναι επαγγελματισμος αυτο...το να εισαι δηλαδη..και εμενα ηρθε η κορη μου χτες και της εδωσα λεφτα της λεω παρε κανα τσιγαρακι,και ξερετε τωρα,ειναι κατι σημαντικο η ζωη του καθενος ειναι εξελισσεται και μετα φαινονται και οι διαφορες,οι διαφορες ειναι μερος του ολου πρεπει να ειναι διαφορετικοι οι ανθρωποι, και εσεις να γινεται επαγγελματιες, να λετε εγω ετσι ειμαι οχι αλλιως , και μενα με κριτικαρουν μια δυο τρεις μετα σταματανε αμα βλεπουν οτι δεν..ε ναι εγω παντα λεω αυτος ειμαι και ετσι ειμαι εξαλλου οτι κανει κανεις ειναι αυτο που το κανει,και το να το κανει ειναι το να το κανει και σωστα, οσο μπορει βεβαια...και η ψυχολογια δεν ειναι σαν το καζανακι, το καζανακι λες να φτιαχτο, παρε 20 ευρω, η ψυχολογια ειναι σαν τοτε που ηρθε ενας μπαμπας και μου λεει οτι θελει η κορη του θεατρικων σπουδων και αυτος οχι ελεγε, να μην κανει, και του λεω ναι αυτο που μετραει ειναι να ξοδευεις χρονια, πνευματικοτητα του λεω πνευματικοτητα"
Ειναι αληθινα ακριβως αυτος ηταν ο ειρμος του, κραταγα σημειωσεις.Γιατι κατι επρεπε να κανω.Κατι να με κραταει απ το να σηκωθω και να αυτοπυρποληθω στη μεση του αμφιθεατρου ως ενδειξη διαμαρτυριας.Συνεχιστηκε για δυο ολοκληρες ωρες.

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2008

βασικο μου λεξιλογιο.

Κανοντας μια ενδοσκοπηση σε αυτο το μπλογκ, θα ηθελα να σας παραθεσω την παρακατω λιστα.
Γαμημενη,ηλιθιο,γαμω,μπουρδελακι,καργιολη,κωλο,
ηλιθια,κωλοκινηση,
γαμημενο,κωλοαθηνα,
μουναρα,σκατα,μαλακες,κωλοπαιδα,γαμοπεριοδος,παπαριά,
κλασεις,γαμας,γαματο,
χεστηκες,
γαμιολικο,μαλακα,γαμωντας,ψσωλα(με ψσ),μαλακιες,γαμω το σπιτι τους,κωλο,κωλοκαρτα,γαμοπροστιμο,πουστη,σκατα,χεστηκε,μαλακιες,αγαμια,
μαλακια,μαλακω,
γαμω το σπιτι του φωτουλη,παπάρια,γαμω,πουτσου.

Τςτςτς, πως μιλαω ετσι.Θα αρχισω να βαζω μπιπ.

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2008

Ε αντε και στο διαολο καθυστερημενα σεξιστικα βλητα.

Επειδη η μανα σου φιλε μου δεν εκανε εκτρωση,δεν θα την πληρωνουμε ολοι εμεις οι οι υπολοιποι.Και νταξ.Να πω οτι εχεις αισθηματα ανωτεροτητας επειδη εχεις iq 290 και οι ανθρωποι σου φαινονται σαν ραδικια με ποδια, να πω παει στο διαολο,ειμαι πολυ χαζη για να σε κρινω, η τεσπα δεν ασχολουμαι με τα ψυχολογικα προβληματα της ανενταχτης διανοιας ,εχω κι αλλες δουλειες.Αλλα με τι παπαρια αγαπητε μου φιλε, που να σου ξεραθουν και να σου πεσουν, το παιζεις εξυπνος ανωτερος και γαμω τους μαγκες, οταν και η πιο ασχετη κοπελια κανει πιο γρηγορα αυτο που εσυ πασχιζεις μετα κοπων και βασανων(το οποιο ειναι επιπεδου πουτσου και κατω)και στο τελος δεν τα καταφερνεις κιολα.Και μας κανεις και λογοκρισια.Ναι μαγκα μου, φυσικα και θα ευνοησουν εμενα στη δουλεια, γιατι εγω τουλαχιστον εχω εγκεφαλο και οχι πατατακια τσακιρης μεσα στο κεφαλι μου.Και ναι , αμα τα βγαλεις εσυ περα με τη σχολη της Ιωαννας που οπως λες ειναι "καλη για κοπελα" , εγω θα γινω ο Μαο Τσε Τουνγκ.Που θα εμπαινες μεσα στο αμφιθεατρο και θα εχασκες.Και ναι , ασχολουμαι με τα πολιτικα οσο θελω, γιατι δεν εχω κριτικη ικανοτητα σωληνα αποχετευσης.Που το βρισκεις και αντιαισθητικο.Αντε μου και στο διαολο ανεγκεφαλοι.Ουφ συγχιστηκα παλι.

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2008

ερωτηματολογιο.

1) Ονομα. Λουσία.


2)Γενεθλια. 2/7/1987


3)Ζωδιο.Καρκινος.(με ζυγο, το λεμε και αυτο??)


4)Χρωμα μαλλιων. Καστανοκοκκινο.(καποτε καστανο σκετο)


5)Χρωμα ματιων.Μουχλε.


6)Εχεις ερωτευτει ποτε? Δεν ξερω, δεν απαντω.


7)Ειδος μουσικης που ακους. Ροκ, παραδοσιακα, ρεμπετικα, μεταλ,new age, apocalyptic folk (για την ηλιθια ορολογια δεν φταιω εγω)εντεχνο,soundtracks καποια πραγματα απο ολα αυτα συν οτι αλλο μ αρεσει κατα καιρους.


8)Χαρακτηρας disney η warner. Αριελ, και απο τη warner εκεινος ο μικρος αντιπαθητικος εξωγηινος .


9)Ποιος φιλος/φιλη σου μενει μακρια? Η φιλη μου η Σιλια που μενει πλεον Ρουμανια...


10)Πρωτο πραγμα που σκεφτεσαι μολις ξυπνησεις. "νυσταζω γαμω το ξυπνητηρι σας"


11)Κατι που εχεις παντα μαζι σου και δεν αποχωριζεσαι ποτε. Δεν νομιζω οτι υπαρχει, αν κατι δεν το αποχωριζομαι ειναι απλα επειδη εχω ξεχασει οτι υπαρχει και το κουβαλαω απο δω κ απο κει μεχρι να το αντιληφθω και να το στειλω απο κει που ρθε!


12)τι εχεις στον τοιχο σου? ζωγραφιες και ασπρη μπογια.


13)τι εχεις κατω απ το κρεβατι σου? Ενα μοβ πλαστικο κουτι με τσαντες.Και ισως καμια καλτσα.


14)Αν ησουν μονος/ μονη στο σπιτι και ακουγες ενα βαζο να σπαει τι θα εκανες? θα ειχα φυσικα τα δυο ασυρματα τηλεφωνα διπλα μου και το κινητο μου και το ματσουκι που κανει ηλεκτροσοκ, οποτε με σημαδεμενο το 100 σε ενα απο ολα αυτα τα τηλ και το ηλεκτροσοκ σε αναταση θα κατευθυνομουνα προς το σημειο που ακουστηκε ο θορυβος, ετοιμη να επιτεθω και αμεσως μετα να πατησω το κουμπι για να χτυπησει ο συναγερμος και αν δν τον ακουσουν να καλεσω την αστυνομια, κ αν δν ερθει να βγω στο παραθυρο και να ουρλιαζω βοηθεια με σφαζουν.


15)Αγαπημενος αριθμος. 7 .


16)Αγαπημενο ονομα. Ορεστης. Και Ηλεκτρα.


17)Το χομπι σου. ταβανινγκ, γραψιμο (κατα καιρους),ζωγραφικη των τοιχων μου(κατα καιρους)παιζω πιανο κατα καιρους, τραγουδαω στο μπανιο μου, και χορευω και οριενταλ (οχι επαγγελματικα και ΟΧΙ με την κοιλια εξω)διαβαζω και βιβλια.


18)που θα θελες να σουν τωρα? Στη βαρκελωνη με το σακο στους ωμους.


19)Μια ευχη για το μελλον.Να πεσουν ολες οι κυβερνησεις και να επικρατησει ο αναρχοκολλεκτιβισμος. Και ολα τα παγωτα να γινουν φραουλα και ολα τα παιδια να ειναι ευτυχισμενα.


20)Αν μπορουσες να ταξιδεψεις στο χρονο και να γυρισεις πισω, σε ποια εποχη θα πηγαινες? Τοτε που εγινε το big bang να δω αν εγινε.Η στο μεσοπολεμο.


21)Φωτια! Παρε κατι μαζι σου. Τον πυροσβεστηρα χοχοχο.


22)Αγαπημενο λουλουδι. τα λουλουδια απο τις πορτοκαλιες.


24)Αγαπημενη ταινια. δεν μου ρχεται τιποτα τωρα ειλικρινα! το σρεκ 2!!


25)Αγαπημενο τραγουδι. Αλλαζω αγαπημενο τραγουδι καθε μηνα...Αυτο το μηνα ειναι το "μεσα στη θαλασσα" του Αγγελακα με Βελιωτη.


26)Αγαπημενο βιβλιο. αχ παλι δν μ ρχεται, το ονομα του ροδου, ο αρχοντας των δαχτυλιδιων, ο γλαρος ιωναθαν λιβινγκστον, διαλεξτε κατι εχω κ αλλα.


27)Αγαπημενο ζωο.Αλογο. και τα σκυλια γατια ποντικια ολα τα ζωα μ αρεσουν.


28)Αγαπημενο ρουχο. φουστες. και φορεματα.με κολαν.


29)Αγαπημενος καλλιτεχνης.Χαχα σωθηκαμε. Αυτη τη βδομαδα ειναι ο Αγγελακας που στιχισε το Αγαπημενο μου Τραγουδι.


30)Αγαπημενο χρωμα. Ενα πρασινομπλε. Δν ξερω πως λεγεται κανονικα. Εγω ετσι το λεω.


31)Αγαπημενο φαγητο. Γεμιστα. και μακαρονια σκετα με τυρι χοχοχο


32)Με ποιον χαρακτηρα καρτουν ταυτιζεσαι? ειπα και πριν ωρε.


33)Κακη συνηθεια. Αναβλητικοτητα.


34) Χαρακτηριστικο της προσωπικοτητας σου που σου αρεσει.Ικανοτητα διαπροσωπικης επικοινωνιας(ειμαι καλη στη μαλακια και στο μπλαμπλα!)


35)Χαρακτηριστικο της προσωπικοτητας σου που δεν σου αρεσει. Τεινω ναι ειμαι ψυχοπονιαρα εκει π δεν πρεπει.Η μαλλον να θεωρω οτι ειναι καλο να ειμαι παντου ψυχοπονιαρα.


36)Συνηθισμενη ατακα. "ε.....? δεν ακουσα" το λεω 1200 φορες ειδικα σε μερη με κακη ακουστικη,αλλα και παντου.


37)Δουλεια που θα θελες να κανεις.Ψυχολογος.Αυτο σπουδαζω κιολα. Αλλιως κατι με παιδια η με αρρωστους η ζωα η στη φυση η,η,η,η,η.


38)Μεγαλυτερος φοβος.Οτι ολοι θα πεθανουν και θα μεινω μονη μου.Και φοβαμαι και τις νυχτοπεταλουδες.

39)Η καλυτερη πιτσα. Η πιτσα στην Πλατεια Παπαδιαμαντη που παντα μου διαφευγει το ονομα της πιτσαριας.


40)Πιστευεις οτι τα κατοικιδια ζωα ειναι: Πιο συννενοησιμα απο τους κατοικιδιους ανθρωπους.

...........

Χα χα αυτες τις μερες ποσταρω ασυστολα.Η μάλλον αυτές τις μέρες ποστάρω ασύστολα.Θα κάνω μια αξιέπαινη(πιστεύω) προσπάθεια να βάζω τόνους.Γενικά ήμουνα υπερ της κατάργησης του τόνου τουλάχιστον για μένα. Σε μια έκθεση στο σχολείο θυμαμαι τον καθηγητή μου (α ρε Γριβα) να έχει τονίσει με κατακόκκινο στυλό ολη την έκθεση, στην οποία δεν είχα κάνει τον κόπο να τονίσω ούτε μια λεξούλα, και να γράφει στο τέλος ΤΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΝΙΣΜΟΣ.Ε όπως φαίνεται δεν έκανε και τίποτα.
Γιατί τα γράφω αυτα τωρα. (δεν μπορω αλλους τονους) Τα γραφω επειδη πρεπει κατι να κανω με τα χερια μου.Δεν κανει κρυο.Αλλα δεν κανει και ζεστη. Και θελω κολασμενα να παρω το τρενο ν ανεβω Χαλκιδικη και να κανω μπανια.(συνδρομο ανικανοποιητων παραδοσιακων διακοπων)Και επισης ειναι ο Σκορπιος στον 9ο Οικο μου, ο ουρανος ειναι μπλε, και στην Αθηνα δεν εχει αστερια, και θελω αστερια, αρα να φυγω απ την Αθηνα και να παω Χαλκιδικη η ακομα καλυτερα στο χωριο μου που ειναι στον Εβρο και εχει γκαιντες και καποιοι με φωναζουν "Λουshυ,που εισι μαρη, τοσου κιρο εχς να ρθεις", και ειναι και τ ανηψια μου π εχω αιωνες να τα δω και μου λειψανε, και τα πανηγυρια που ποτε δεν σηκωνομαι να χορεψω γτι φοβαμαι οτι θα κανω λαθος τα βηματα και παντα το μετανιωνω που δεν σηκωνομαι, και τα 5 καφενεια του, και οι βολτες στο ποταμι με το μηχανακι της Μαιρης, και οι Τουρκοι φανταροι π χαιρετανε απο απεναντι, και τα αρσενικα που με ρωτανε ποιους διασημους εχω δει απο κοντα επειδη ειμαι "Αθηναια" , και τη θεια μου, και τα χωραφια, και τα ατομα που με ξερουν ως το "τινος εισαι συ?Του Δημητρου?"
Και οι βολτες με τ αμαξακι μου που ειναι ελευθερες και χωρις κινηση...Και το τρομαχτικο μας σπιτι που γκρεμιζεται και τα τεραστια ποντικια , και ο ουρανος που γεμιζει το μισο τοπο γιατι τον υπολοιπο μισο τον γεμιζει το χωραφι με τα ηλιοτροπια...Και τα αγρια σκυλια και τα φιδια και οι ασχημες γαλοπουλες και οι κοτες και οι λευκες, που ειναι τεραστιες και οταν φυσαει σπανε τα κλαδια, και τα πλατανια που εχουμε στον κηπο, και η γιαγια η Μαρθα που ειναι σχεδον τυφλη και παντα με περναει για τη μανα μου και κλαιει(τη μανα μου την αναγνωριζει παραδοξως) και το νεκροταφειο στο καλυτερο σημειο του χωριου, και το ποταμι με την περιεργως λευκη αμμο του,και τις φατσες που με κοιτανε περιεργα οταν λεω "οχι, δεν εχω ξανακουσει το ταδε τραγουδι" "οχι δεν εχω παει ποτε στον Πλουταρχο", και που ειμαι τοσο ξενη και ταυτοχρονα τοσο πολυ στο σπιτι μου .

(ναι σωστα μαντεψατε παλι ecdl δινω αυριο)

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2008

Επτα νυχτερινα επταστιχα ( μεσημεριατικα)
















































Επτα νυχτερινα επταστιχα


Ονειρα κι ονειρα ηρθανε
Στα γενεθλια των γιασεμιων
Νυχτες και νυχτες στις λευκες
Αϋπνιες των κυκνων
Η δροσια γεννιεται μεσ'στα φυλλα
Οπως μεσ'στον απεραντο ουρανο
Το ξαστερο συναισθημα


Ευνοϊκες αστροφεγγιες εφεραν τη σιωπη
Και πισω απ'τη σιωπη μια μελωδια παρεισαχτη
Ερωμενη
Αλλοτινων ηχων γοησσα
Μενει τωρα ο ισκιος που ατονει
Και η ραϊσμενη εμπιστοσυνη του
Και η αθεραπευτη σκοτοδινη του-εκει.


Ολα τα κυπαρισσια δειχνουνε μεσανυχτα
Ολα τα δαχτυλα
Σιωπη


Εξω απο τ'ανοιχτο παραθυρο του ονειρου
Σιγα σιγα ξετυλιγεται
Η εξομολογηση
Και σα θωρια λοξοδρομαει προς τ'αστρα!


Ενας ωμος ολογυμνος
Σαν αληθεια
Πληρωνει την ακριβεια του
Στην ακρια τουτη της βραδιας
Που φεγγει ολομοναχη
Κατω απ'τη μυστικια ημισεληνο
Της νοσταλγιας μου.


Την αφρουρητη νυχτια πηρανε θυμησες
Μαβιες
Κοκκινες
Κιτρινες
Τ'ανοιχτα μπρατσα της γεμισανε υπνο
Τα ξεκουραστα μαλλια της ανεμο
Τα ματια της σιωπη.


Ανεξιχνιαστη νυχτα πικρα διχως ακρη
Βλεφαρο ανυσταχτο
Πριν βρει αναφιλητο καιγεται ο πονος
Πριν ζυγιαστει γερνει ο χαμος
Καρτερι μελλοθανατο
Σαν ο συλλογισμος απο τον ματαιο μαιανδρο
Στην ποδια της μοιρας του συντριβεται.


Το διαδημα του φεγγαριου στο μετωπο της νυχτας
Οταν μοιραζονται οι σκιες την επιφανεια
Της ορασης
Κι ο πονος μετρημενος απο εξασκημενο αυτι
Ακουσιος καταρρεει
Μεσ'στην ιδεα που αχρηστευεται απ'το μελαγχολικο
Σιωπητηριο.

(Του Ελυτη ειναι, αυτος ο ανθρωπος με κανει να ξεχναω οτι ειμαι στην Αθηνα,και αυτη τη στιγμη θελω να ξεχασω οτι ειμαι στην Αθηνα ειναι πρωι και εχω πραγματα να κανω,ειναι λοιπον βραδυ, καλοκαιρι, κοιμαμαι στην παραλια και εχει φεγγαρι)

μαλακιες δυο η εκδικηση

Πραγματικα αυτη τη στιγμη(αναμενοντας το σκουπιδιαρικο να χτυπησει) εχω σιχαθει τον εαυτο μου. Δηλαδη εχω καταντησει μια αηδια, με βλεπω στον καθρεφτη και θελω να με μουτζωσω.Ημουνα καποτε ενα τακτικο πλασμα. Τακτοποιουσα τις υποχρεωσεις μου. Διαβαζα τα μαθηματα μου.Επαιρνα καλους βαθμους.
Τωρα κανω πεντε αιωνες να παρω τον κωλο μου να πληρωσει μια κωλοκαρτα π χρωσταει, αλλο τοσο να πληρωσει το γαμοπροστιμο του συστηματος, αλλο τοσο να σηκωθω να βγω εξω, και να μη μιλησω καν για διαβασμα γιατι εκει το παρδαλο κατσικι θα παθει ενδοκαλαμικη αμφιταλαντωση απ τα γελια και θα πεσει ξερο.Γιατι ρε πουστη μου?Ηλιθια δεν ειμαι.Τουλαχιστον οχι με τη στενη εννοια της λεξης. Η σχολη μ ειναι το μονο πραγμα π ηθελα και θελω να κανω σε αυτο τον αδικο ντουνια.Και παρολ αυτα, χρησιμοποιω τα εγκεφαλικα μου κυτταρα κανοντας ταβανινγκ (το ευγενες σπορ κατα το οποιο κοιταω το ταβανι με προσηλωση σκεπτομενη πραγματα τυπου "γιατι οι φασιστες ειναι φασιστες " "γιατι τ αστερια τρεμοσβηνουν" και "πως φτιαχνονται τα κρουτον")Και να πεις οτι βγαινω και το γλενταω?Να πω ναι. Σκατα κανω.Ναι οταν βγαινω το γλενταω.Αλλα ποιος χεστηκε. Κ αυριο θα κοπω και στην ενοτητα "αρχεια και φακελοι, πως να αλληλεπιδρατε μαζι τους με τρυφεροτητα , στοργη και προδερμ" γιατι αντι να διαβασω καθομαι και γραφω μαλακιες εδω.
Αντι να κατσω να διαβασω.Η ναβγω εξω να βρω κανα γκομενο. Που κοντευω να πιασω πουρι απ την αγαμια.Και μετα βριζω τους αντρες.Ποιους αντρες? π εχω να γνωρισω καποιον απ το 1621 λες και ειμαι εγκλειστη ταμμενη και κλεισμενη σε μοναστηρι ?Γαμω τη μαλακια π με δερνει γαμω? ε?Π ο τελευταιος αντρας μ την επεσε γιατι λεει ηθελε να κανουμε εναν μπαφο μαζι?Αλλα οχι καλα να παθω.Καλααααα να παθω τετοια μαλακω που ειμαι.Να κατσω μεσα να φαω τον κοσμο να γινω 700 κιλα και μετα να καθομαι να κλαιγομαι γτι δεν μου την πεφτουν επειδη ειμαι χοντρη.Ουστ απο δω.Ακομα και γω βαρεθηκα να μ ακουω. Παω να διαβασω τωρα.Αμα κοπω αυριο, γαμω το σπιτι του Φωτουλη γαμω,θα με κρεμασω απ τ αντερα μου στο Συνταγμα.

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2008

Μαλακιες.

Υπαρχουν εξι ατομα π μ λενε οτι τον παιρνω μεσημεριατικα.Και καποιοι που προτιμουν τα σοκολατακια απ το σεξ.Και καποιοι π πανε διακοπες.

Υπαρχουν καποιοι που πιστευουν οτι οι γυναικες βρισκουν πιο ευκολα δουλεια και οτι δεν τα καταφερνουν με τα μαθηματικα.

Υπαρχουν καποιοι που πιστευουν στο θεο,καποιοι αθεοι, και καποιοι που λατρευουν το κοσμικο spaggetti monster.

Υπαρχουν αυτοι που νομιζουν οτι ο κθουλου ειναι αληθινος και οτι η μεση γη υπηρξε. Και καποιοι που φωτογραφιζουν νεφελιμ και ufo.

Υπαρχουν αυτοι που ερωτευονται, αυτοι που πηδιουνται, και αυτοι που αυνανιζονται.

Υπαρχουν αυτοι που τρεχουν και αυτοι που περιμενουν.

Υπαρχουν αυτοι που πινουν μοχιτο και αυτοι που πινουν ουζο.Και αυτοι που τα πινουν ολα.

Υπαρχουν οι γκομενες και οι εξυπνες.Οι αστειες και οι σοβαρες. Και οι αναμεμειγμενες. Αυτες υπαρχουν περισσοτερο.

Υπαρχει η αντιυλη και η Μπεμπα Μπλανς. Και οι δυο ειναι το ιδιο σημαντικες.

Υπαρχουν αυτοι που με καταλαβαινουν, αυτοι που δεν με καταλαβαινουν, και αυτοι που δεν τους ενδιαφερω καθολου.

Υπαρχει το σουξε "υπαρχει αλλη"

Υπαρχει η αυπνια.Και εξαιτιας της αυπνιας υπαρχει το ποστ. Παω να βυθιστω στην ανυπαρξια τωρα.

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2008

Μπλιαχ

Πρωινο χανγκοβερ.Απαισιο πραμα. Ειναι πρωι και ειμαι γεματη ρετσινα.Α και δεν ειναι και τοσο πρωι. Καλημερα.Πρεπει και να παω σχολη. Γαμω το σπιτι τους.

Ποια ειναι η γνωμη σας για τα σοκολατακια Gioconda.

ναι, εγω ειμαι.

Σπουδαζω.Υποτιθεται.Τα ξυνω δηλαδη. Παρ'ολα αυτα εχω εναν πλουσιο εσωτερικο κοσμο,μια βαθεια συμπονια για την ανθρωποτητα, μια ελια στον ωμο, και μια μαλακισμενη αισιοδοξια για τα παντα.Συνηθως. Ισως να μην εχω κατι ιδιαιτερο η ψαγμενο η βαρυσημαντο να πω.Ισως παλι και να εχω. Οπως και να χει καλως σας βρηκα.Α ξεχασα. Το ιπταμενη μπουγατσα μου το βγαλανε. Δεν ξερω ακριβως γιατι, ισως να εχει να κανει με το χρωμα μου,με το γεγονος οτι πεταω, κατι τετοιο.:p