Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2008

Ακατασχετη πρωινη ημιαργιακη φλυαρια ανευ σκοπου,αιτιας,και μοσχοκαρυδου.

Λοιπον.Θα αριθμησω τις φλυαριες μου ωστε να ειναι πιο ευπεπτες.

1) Συμβουλη της ημερας.Συσχετιστε τα παντα με το κραχ."-Αχ καλε πως αδυνατισες ετσι?- Ε, ναι, τωρα με το κραχ....ολοι θα αδυνατισουμε" η εναλλακτικα "-Πρεπει να χασεις κανα κιλο ομως...-Βασικα προσπαθω να παρω κιλα, τωρα με το κραχ θα πεσει πεινα, ε και οποιος εχει αποθεματα θα επιβιωσει για περισσοτερο καιρο"Επισης "-Πως παει η σχολη σου?-Καλε που ζειτε? Δεν ακουσατε για το κραχ?"

2)Σε συγκεκριμενα μερη , με τις καταλληλες ενεργειακες δονησεις ,οπου υπαρχει (ως γνωστον) μαγνητικο πεδιο, συγκεντρωνονται μια φορα στα 1000 χρονια, με την ευκαιρια του φαινομενου "επιδοτηση για ecdl" (ετσι ονομαστηκε τωρα, το ονομα που πηρε το φαινομενο πριν 1000 χρονια ειναι θαμμενο στα βαθη των αιωνων) ενα ειδος ανθρωπων, εξελιγμενο, ανικανο να επικοινωνησει με τις υπολοιπες μορφες ζωης, παρα μονο με τα ατομα του ιδιου ειδους. Λεγονται homo fliarus anusius peftulus. Ειναι σχεδον αδυνατον να συλλαβει ο ανθρωπινος νους το πως τοσοι πολλοι συγκεντρωθηκαν σε ενα μερος, και ακομα πιο αδυνατον να υπολογισεις το ποσες φορες πρεπει να απαντησεις στην ερωτηση "οταν πατας αυτο αποθηκευεται?" για να καταληξεις να γινεις homoanusiuspeftulusκτονος.

3)Ειναι απιστευτο το ποσο η επιθυμια ενος ανθρωπου να χορεψει μπορει να εμποδιζεται απο αργιες και ημιαργιες.Αμαν πια.Θελω να χορεψω. Η αυτες. Η αυτες που ειναι και μιας ηλικιας και παχουλες.

4)-Κυρια, να σας πω?
-Πες.
-Ξερετε απο που κλανει το μπαρμπουνι?
-ΕΕΕ?ΟΧΙ!
-Δεν κλανει, γι αυτο ειναι κοκκινο.(περσινο. Αχ μου λειπει αυτο το πιτσιρικι)
Μαζι μ αυτο πρεπει να αναφερω οπωσδηποτε το "θ αγαπαω,εχω και αμακθι θουμπαρου" Επισης μου λειπει το συγκεκριμενο πιτσιρικι.

5)Οταν εισαι κουρασμενος, κοιμασαι.Οταν εισαι πολυ κουρασμενος, κοιμασαι παντου.Οταν το παντου ειναι το λεωφορειο, και το λεωφορειο φρεναρει αποτομα, το κεφαλι σου παει με φορα πισω και μετα με φορα μπροστα, γεγονος που οδηγει σε εναν οξυ αυχενικο πονο που ακολουθειται απο σπαστικο γελιο που καποια στιγμη σταματαει,ενω ο πονος συνεχιζεται.Για πολλες μερες.

6) Ειναι μια αναθεματισμενη τρυπα.ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤ ΑΥΓΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΓΩ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΟΥΝΟΣ? Η ΚΑΤΙ ΣΕ ΟΛΑ-ΤΑ-ΣΦΑΖΩ-ΟΛΑ-ΤΑ-ΜΑΧΑΙΡΩΝΩ-ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ? Κατα βαθος ειμαι μια σκληρη μοβορικη σκυλα που ανοιγει τρυπες στ αυτια της με το σκουλαρικι της ενω τρεχει το αιμα και το πυον ποταμι.

7)"Ανακοινωση: Καλειται ο αντρικος πληθυσμος της Αθηνας που δεν εχει σημαντικες ασχολιες να δεσμευουν τον ελευθερο του χρονο, να στηθει εξω απ το σπιτι μου και να μου λεει πασης φυσεως κομπλιμεντα (εξαιρουνται τα αμιγως πορνογραφικα για λογους ηθικης,αν βεβαια ειναι καλα θα τα εκτιμησω δεοντως) .Θα σωσετε εναν ανθρωπο απο την ανια, και ειμαι σιγουρη πως αν ειστε χριστιανοι θα πατε στον παραδεισο, αν παλι οχι, θα εχετε τη χαρα να αισθανθειτε καλοι χριστιανοι."

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σκηνικό: Αίθουσα τεστ ecdl.
Υπόθεση: Η καημένη καρύδα απαντάει όλη την ώρα ερωτήσεις του asxetus peftulus και του λύνει απορίες σχετικά με τις ερωτήσεις των τεστ.
Ακολουθεί μίνι διάλογος...

Καρύδα: Αμάν πια, δεν μπορείς να κάνεις τπτ μόνος σου?
Peftulus: Μα δεν βλέπεις? Όλα μόνος μου τα κάνω!
Καρύδα: Όοοοολα? Πρόσεχε μόνο τυφλωθείς!
:-P


[Btw, γιατί δν ήρθες πρωί πρωί να τραγουδήσεις??? 3 σοπρανίτσες ήταν μόνο οι καημένες! χεχεχε!]

Ανώνυμος είπε...

[ξέχασα το "μην" μετά το "μόνο"..]

Προσγειωνεται η μπουγατσα, ακρη μαγκες είπε...

Με πηρε ο υπνος.....

Chris είπε...

TV:

-Εσείς γνωρίζετε τι είναι το κραχ?
-Σκυλάδικο ρε παιδιά.

Unknown είπε...

Ti den einai skyladiko?????
Goulp...

Προσγειωνεται η μπουγατσα, ακρη μαγκες είπε...

"ρε μαλακα, αφου σου ειπα, το σαββατο εκλεισα τραπεζι στο κραχ"
"ελα ρε σοβαρα? ο βερτης δεν τραγουδαει?βρηκες τραπεζι?"
"ναι ρε, πρωτο τραπεζι πιστα, το αφεντικο ειναι μπατζανακης μου"

Ποια ειναι η γνωμη σας για τα σοκολατακια Gioconda.

ναι, εγω ειμαι.

Σπουδαζω.Υποτιθεται.Τα ξυνω δηλαδη. Παρ'ολα αυτα εχω εναν πλουσιο εσωτερικο κοσμο,μια βαθεια συμπονια για την ανθρωποτητα, μια ελια στον ωμο, και μια μαλακισμενη αισιοδοξια για τα παντα.Συνηθως. Ισως να μην εχω κατι ιδιαιτερο η ψαγμενο η βαρυσημαντο να πω.Ισως παλι και να εχω. Οπως και να χει καλως σας βρηκα.Α ξεχασα. Το ιπταμενη μπουγατσα μου το βγαλανε. Δεν ξερω ακριβως γιατι, ισως να εχει να κανει με το χρωμα μου,με το γεγονος οτι πεταω, κατι τετοιο.:p