Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2008

Αυτια και ματια και φρυδια

Αυτη εχει ενα προβλημα,λεγεται μαλλον αναβλητικοτητα, αν το αναβλητικοτητα βγαινει απ το αναβαλλω. Αν αυτο σημαινει οτι Αφηνω Γι Αργοτερα Πραγματα Που Θα Επρεπε Να Γινουν Τωρα.Βεβαια, αν το αναβλητικοτητα εβγαινε απο το ανα-βλητικοτητα,δλδ Την Ταση Να Γινεται Κανεις Βλητο Ξανα Και Ξανα επισης θα της ταιριαζε.
Κοινως, αυτη εχει σπασει τα νευρα ολων και κυριως της citibank που την παιρνει ανα τακτα χρονικα διαστηματα να της υπενθυμισει οτι πρεπει να πληρωσει τη δοση της καρτας της , και αν δεν την παρουν τηλεφωνο δεν το θυμαται.Βεβαια, επειδη δεν σηκωνει και το τηλεφωνο, το οποιο ειναι μονιμως αθορυβο γιατι ο θορυβος της τη δινει στα νευρα, ουσιαστικα υποθετει οτι ειναι η citibank απ το γεγονος οτι οταν βαζει τα λεφτα οι κλησεις με αποκρυψη σταματουν ως δια μαγειας.
Και οι κλησεις με αποκρυψη ειναι κατι που βλεπει κυριως το βραδυ πριν κοιμηθει, η μονη στιγμη που κραταει με στοργη το κινητο στο χερι της και σκεφτεται "για να δουμε ποιος με πηρε σημερα" .Και μετα παει για υπνο.
Επισης, ειναι και το πορτοφολι.Που εχασε στο Γκαζι, και το βρηκε ενας φιλος της Ιωαννας απο το χαμογελο του παιδιου.Και επειδη η Ιωαννα αποφασισε ν αλλαξει τηλεφωνο, αυτη δεν λεει να παρει στο γραφεια να ρωτησει για το πορτοφολι.Το αναβαλλει για αυριο.
Και ειναι και εκεινος ο καθηγητης με το βιβλιο που δεν εχει απαντησει στα μειλ.
Και πρεπει και να παει να μοιρασει κανα φυλλαδιο γιατι βαρεθηκε να ζηταει λεφτα.
Και πρεπει να πλυνει τα μαλλινα.Στο χερι.Αυριο μαλλον.
Και πρεπει και να παει στο γιατρο γιατι το ποδι της την ποναει και πρεπει και να παει να παρει ενα σαμπουαν της προκοπης.Και να παρει και χαρτι γιατρου μπας και παει στο γυμναστηριο.
Και ειναι και εκεινο το προστιμο, που πολυ κακως καποιος της ειπε οτι αν δεν το πληρωσει δεν τρεχει και τιποτα, και εκεινη αλλο που δεν ηθελε.
Μου σπαει τα νευρα αυτη η γκομενα, θα την πλακωσω στο ξυλο καμια μερα.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωωωωωχ....περνάς μερικά ζόρια βλέπω......εύχομαι να τελειώνουν το συντομότερο!

Chris είπε...

Όταν θα πέσει το ξύλο θέλω να βλέπω.


(μόνο το βράδυ κοιτάς κινητό?! ΟΥΑΟΥ)

ΠΟΡΝΟΜΥΑΛΗ ΚΑΡΥΔΑ είπε...

loipon ksereis kati???kai gw thelw uperbolika n tn plakwsw sto ksulo authn tn gkomena!!!!eidika otan tn pairnw thlefwno otan tn xreiazomai k t agnoei panhgurika..h otan me grafei sta mnmta m gia eksodous gia n m pei tn epomenh mera "popo pragmatika hthela n erthw ekeiiiii!!!!gamwtoooooooo!!!!pali dn koitaksa t kinhto m" grrrrrr
p.s nai eimai epishmws kakia pleon and you shall feel my wrath!!!bouxaxaxaxaxaa(eidika apo th stigmh p anakalupsa poso apotelesmatikes einai oi skules-it's the effectiveness of the bitchness!!!!loooooool)

Προσγειωνεται η μπουγατσα, ακρη μαγκες είπε...

Ναι, ζορια ζορια....Και γω αυτο ευχομαι!

Νταξ να μην ειμαστε κ υπερβολικοι, αμα το χρειαστω το κοιταω και κατα τη διαρκεια της ημερας!(αμα το χρειαστω...)

Μωρο μου, το να λες σε μενα να κοιταω το κινητο μου καθε τρεις και λιγο ειναι σαν να γυρισω εγω να σου πω "βασω σταματα να μιλας δυνατα" Μερικα πραγματα δεν αλλαζουν οποτε δεν ωφελει να παραπονιομαστε γι αυτα, η να ξοδευουμε τις κακιες μας αλογιστα.(αν θεωρειται κακια αυτο π ειπες!:p)

Unknown είπε...

Stulf otan pesei to ksylo pare me thlefwno na ferw pop corn kai coca coles!!!!!
Tha ferw kai thn kamera mhpws boresoume na bgaloume kai kana lefto. Ti Fight Club kai mlkies.

Προσγειωνεται η μπουγατσα, ακρη μαγκες είπε...

Χμ, το πρακτορειο για τα στοιχηματα δικο μου ομως.Και το καλο που σας θελω να πονταρετε σε μενα, αλλιως θα τα χαλασουμε!

ΠΟΡΝΟΜΥΑΛΗ ΚΑΡΥΔΑ είπε...

iiiiiiiiiiiiii!!!!!!!dn ntrepesai mpougatsa pou pas n vgaleis k fragka apo ta anthrwpina lepta synaisthimata pou diakatexoun auto t blog???ftou sou!!!!

p.s poios pontarei sto oti tha me vrisei??? :PPPPPPPP

Προσγειωνεται η μπουγατσα, ακρη μαγκες είπε...

Δεν βριζω ποτε.Πεταμενα λεφτα!

Ποια ειναι η γνωμη σας για τα σοκολατακια Gioconda.

ναι, εγω ειμαι.

Σπουδαζω.Υποτιθεται.Τα ξυνω δηλαδη. Παρ'ολα αυτα εχω εναν πλουσιο εσωτερικο κοσμο,μια βαθεια συμπονια για την ανθρωποτητα, μια ελια στον ωμο, και μια μαλακισμενη αισιοδοξια για τα παντα.Συνηθως. Ισως να μην εχω κατι ιδιαιτερο η ψαγμενο η βαρυσημαντο να πω.Ισως παλι και να εχω. Οπως και να χει καλως σας βρηκα.Α ξεχασα. Το ιπταμενη μπουγατσα μου το βγαλανε. Δεν ξερω ακριβως γιατι, ισως να εχει να κανει με το χρωμα μου,με το γεγονος οτι πεταω, κατι τετοιο.:p