Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2008

Χ (εσε) Mas

Ναι και οσο εσεις στην γραφικη Αθηνα πυροβολιεστε με καλασνικοφ και ζειτε την Πρωτη Κοινωνικη Επανασταση (αλφα κου εψιλον), εδω στη Βεροια χιονιζει.Ναι , εκεινο το υπεροχο ασπρο πραμα που σου θυμιζει οτι οτι και να γινει, δεν πα να χτυπιουνται κατω 200 φαινομενα θερμοκηπιου ελ νινιο αντιμεταθεσεις πολων και δεν ξερω τι αλλο, σε μερικα μερη τα Χριστουγεννα χιονιζει , εχει τζακι , ολοι μαζευονται γυρω απ το τζακι για να διαβασουν αναγεννησιακη μουσικη, την ψυχοπαθολογια του ενηλικα, και "διοικηση" ( μαθημα τριτης λυκειου με μονολεκτικο ονομα).
Το βραδυ βεβαια ειδα στον υπνο μου οτι θα με εκτελουσε ενα ζευγαρι επαγγελματιων εκτελεστων με εναν διμετρο διπλο πελεκυ, ασημενιο με αναγλυφα μαυρα σχεδια ( πολυ καλλιτεχνικο). Ειχαμε στησει την εξεδρα στο μπαλκονι και κλαιγαμε, οταν ανακαλυψαμε οτι οι εκτελεστες ειχαν κολλησει με τον πελεκυ στο ασανσερ( μενω και στον τεταρτο) Καναμε αξιοτιμες προσπαθειες να τους βγαλουμε απο κει, αλλα μεχρι να βγαλουν το τεραστιο αυτο τσεκουρι απ το ασανσερ ξυπνησα.
Και επειδη ειναι ολοι τοσο καλλιτεχνικα, θα συνθεσω ενα ποιημα εξυμνωντας το χιονι.

Μερικες φορες τα βραδυα

Πριν κοιμηθω

Θυμαμαι τα ματωμενα πτωματα

των αχινων

που σκοτωσαμε στη Σαμο

μικρα

στρογγυλα

ακινητα

και οταν κλεινω τα ματια

τα φαντασματα τους με πλησιαζουν νωχελικα

απο πισω ( χωρις παρεξηγηση)

χλωμα σφαιρικα

με το ασημενιο αιμα τους να σταζει

μηπως τελικα

ειναι ολα νιφαδες χιονιου και γω ψυχοπαθης?



τελος.


το τζακι ειναι μυοχαλαρωτικο. αυτο για οσους εχουν μυς.

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008

ε ναι λοιπον

Η αντικειμενικοτητα και ο σεβασμος στην αποψη του αλλου , η διαδικοτητα, ασπρο- μαυρο,η ισορροπια, η χαρα της κατανοησης και γενικως η παγκοσμιοποιηση, ειναι ωραιο πραμα.
Η υποκειμενικοτητα , το συναισθημα, η αισθηση του να πηγαινεις με καποιο ρευμα, ο σεβασμος αλλα οχι η εκτιμηση ολων των αντιθετων αποψεων, ειναι καυλα.
Καληνυχτα μαμα.

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

ΦΤΑΝΕΙ ΕΛΕΟΣ

Σε ολα υπαρχουν ορια.ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΧΤΙΖΕΤΕ.Γινεστε ζωα.Φτανει

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

Εξ αποστασεως

Σημερα ημουνα στο σουπερμαρκετ και ακουσα απο το μεγαφωνο (χωρις φυσικα να ξερω γερμανικα) οτι η Ελλαδα καιγεται.Και οτι στο Βερολινο καταληφθηκε η πρεσβεια.
Οταν εισαι σε καποια αποσταση, δεν βλεπεις στις ειδησεις τιποτα, δεν διαβαζεις εφημεριδες(οχι οτι στην Ελλαδα διαβαζω δηλαδη) δεν μπορεις να ξερεις ακριβως τι γινεται.Μου λενε συνεχως οτι κατι τετοιο δεν εχει ξαναγινει.
Γενικα ειμαι κατα των καταστροφων.Αλλα οταν καποιος δολοφονειται ετσι, και κανεις δεν μιλαει, τοτε δολοφονειται ενας αλλος. Και αν κανεις δεν αντιδρασει, δολοφονειται ενας ακομα.Και πριν το καταλαβεις, ο αρχικος μικρος δισταγμος του να φερρεις αντιρρηση εχει γινει φοβος, και ο φοβος εχει γινει πανικος.
Ας καει λοιπον η Αθηνα. Ας καει , και ας μην συμφωνω με την καταστροφη, για να μαθουν καποιοι οτι η ζωη ενος ατομου θα τους κοστιζει πολλα bershka.Και μονο μετρωντας τις ζωες σε καταστηματα,θα καταλαβουν οτι οι ζωες ειναι σημαντικες.Γελοιο ε? Ας καει, μονο ετσι καταλαβαινουν τελικα. Μην σκοτωνετε παιδακια, γιατι οι κακοι θα σας καψουν την Ακροπολη.Στους κουφους μιλαμε στη νοηματικη.Δυστυχως.
ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ

Ποια ειναι η γνωμη σας για τα σοκολατακια Gioconda.

ναι, εγω ειμαι.

Σπουδαζω.Υποτιθεται.Τα ξυνω δηλαδη. Παρ'ολα αυτα εχω εναν πλουσιο εσωτερικο κοσμο,μια βαθεια συμπονια για την ανθρωποτητα, μια ελια στον ωμο, και μια μαλακισμενη αισιοδοξια για τα παντα.Συνηθως. Ισως να μην εχω κατι ιδιαιτερο η ψαγμενο η βαρυσημαντο να πω.Ισως παλι και να εχω. Οπως και να χει καλως σας βρηκα.Α ξεχασα. Το ιπταμενη μπουγατσα μου το βγαλανε. Δεν ξερω ακριβως γιατι, ισως να εχει να κανει με το χρωμα μου,με το γεγονος οτι πεταω, κατι τετοιο.:p