Παρασκευή 29 Αυγούστου 2008

Ειμαι καλα.Ειμαι καλα.

Ειμαι καλα. Δεν κοιμαμαι το βραδυ επειδη ολοι θα πεθανουν αλλα ειμαι καλα. Περναω τα απογευματα μου παρατηρωντας το στομαχι μου να κανει τουμπες,αλλα παρ ολα αυτα ειμαι καλα. Ναι ναι. Και αυτη τη στιγμη που μιλαμε θελω να ξερασω. Και ειμαι σιγουρη οτι η μοναδικη κουκλα π εχω στο δωματιο μου ειναι η Κουκλα του Σατανα και αυριο θα παιζει μπαλα με τα εντοσθια μου. Ειμαι καλα. Οταν κοιμαμαι περπατανε πανω μου τεραστιες κατσαριδες και ο Κυριακος Μητσοτακης σε μορφη σιχαμερου βιαστη τρυπωνει απο το παραθυρο. Τελικα προτιμαει την Κουκλα του Σατανα, γιατι εμενα μου πεφτουν τα δοντια και τεραστια μανιταρια εχουν φυτρωσει στο κεφαλι μου.Πρεπει να τα ξεριζωσω.
Ειμαι καλα.Το χερι μου δεν ειναι το χερι μου, η για την ακριβεια δεν ξερω τι ειναι. Την τελευταια φορα που το κοιταξα ηταν γερασμενο ρυτιδιασμενο και ξερο, για την ακριβεια ηταν το χερι του Παπα του Πιου του δευτερου, που ειναι νεκρος η ποτε δεν υπηρξε.Ελπιζω να υπηρξε, προτιμω να εχω το χερι του παρα καθολου χερι. Ειμαι καλα. Διπλα μου καθεται μια γρια χωρις ματια. Μου ζηταει να ρωτησω που ειναι το tide. Που ειναι το tide? Ρωταω. Ξανα και ξανα. Απαντηση? Ειμαι καλα. Αυτο που με κυνηγαει ειναι ενα τεραστιο κυμα, σκουρο και σκοτεινο.Οταν σηκωνεται και πλησιαζει εγω παγωνω και καθομαι ακινητη. Με σκοτωνει καθε φορα που πεφτει. Ειμαι καλα. Εχω μια τομη πανω απο το στομαχι μου.Αλλα δεν εχουν κλωστη. Δεν μου τη δινουν. Ξηλωνω την μπλουζα μου και προσπαθω να το ραψω μονη μου, αλλα δεν βλεπω που ειναι η ακρη και τα αιματα σταζουν.Ειμαι καλα. Το δερμα στο προσωπο μου ξεκολλαει και πεφτει κατω, το μαζευω με το φαρασι, ειναι αηδια, το πεταω και μενω χωρις προσωπο. Ειμαι καλα. Ειμαι καλα. Δεν ειμαι ανθρωπος. Ειμαι ενα ζωο που το λενε " το ματι" και καταβροχθιζει κροκοδειλους.Ειμαι καλα. Πλεω στο πελαγος και με κυνηγαει ενα ψαρι ασθενοφορο. Ειμαι καλα. Ειμαι καλα.

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2008

Ποιοτητα. (προφερετε το συμφωνα με Σημιτη παρακαλω)

O for a voice like thunder, and a tongue
To drown the throat of war! - When the senses
Are shaken, and the soul is driven to madness,
Who can stand?

When the souls of the oppressed
Fight in the troubled air that rages, who can stand?

When the whirlwind of fury comes from the
Throne of god, when the frowns of his countenance
Drive the nations together, who can stand?

When Sin claps his broad wings over the battle,
And sails rejoicing in the flood of Death;
When souls are torn to everlasting fire,
And fiends of Hell rejoice upon the slain.

O who can stand? O who hath caused this?
O who can answer at the throne of God?
The Kings and Nobles of the Land have done it!
Hear it not, Heaven, thy Ministers have done it!

--William Blake

(ειπα να προσθεσω λιγη πχιοτητα στο βλογκ. O, who can stand me? :p)

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2008

Η αιωνια μουχλα ενος κολλημενου μυαλου( του δικου μου συγκεκριμενα)

Ειμαι στην Αθηνα εδω και μια βδομαδουλα, αλλα βαριεμαι να ξεκουνηθω να γραψω καμια λεξη,η γενικοτερα να κανω το οτιδηποτε.
Ημουνα λοιπον στην Ισπανια ,οπου πηγα αφου εχασα το πορτοφολι μου, επαθα λουμπαγκο, και την πρωτη μερα π εφτασα μου ηρθε και η γαμοπεριοδος. Κατα τα αλλα ηταν ενα γεματο ταξιδι, κ οταν λεω γεματο εννοω γεματο μερη, μυρωδιες, απαισιο φαγητο, καβγαδες, και ωραιο καμακι.
Και επειδη τα τεσσερα πρωτα τσουζουν ακομα πολυ για να τα αναφερω, θα αναλυσω το τελευταιο.
Νταξει θα ακουστει σαν την κλασικη παπαρια "οι αντρες δεν υπαρχουν πια, τους πατησε το τρενο" και αλλες τετοιες σαχλαμαρες που αποφευγω. Αλλα. Οφειλω να ομολογησω. Ζω στην Ελλαδα 21 συναρπαστικα χρονια. Παιδες, οι Ισπανοι σας τρωνε λαχανο.
Εισαι στην Ελλαδα. Τι κανεις? πρεπει να τον κοιτας σαν λιμασμενη. Εκεινος? Ε θα σου ριξει μια ματια, αλλα οχι για πολυ, γιατι αμα σε κοιταξει για πολυ θα καρφωθει, και αμα καρφωθει κ εσυ δεν γουσταρεις? ε? Θα φαει χλαπατσα. Και εννοειται οτι ειναι σαφως πιο ασφαλες να αφηνεις τους αλλους να κοιτανε, δεν κινδυνευει και ο ανδρισμος σου βρε αδερφε.
Οι Ισπανοι? Σε κοιταγανε μεχρι να τραβηξεις εσυ το βλεμμα. Απο τον 15χρονο πιτσιρικα μεχρι το ραμολιμεντο με το π. Και οχι οπως εδω, που περναει σου λεει ενα "θα σου ξεσκισω τον @@@ μαναρα μου" με το οποιο ειναι σιγουρος οτι εσυ θα τον κλασεις κανονικα, αρα και αυτος το επαιξε αντρας και τα σκυλια δεμενα. Σου μιλαγανε σαν ανθρωποι, θελανε να πιασετε κουβεντα οχι να πουν την αηδια τους και να το σκασουν τρεχοντας.
Ε ρε Γκρικ λοβερ με τριχα για πουλοβερ κουνια που σε κουναγεεεε...Θα μετακομισουμε ολες στην Ισπανια και θα καταληξετε να τη βρισκετε μεταξυ σας...Πραγμα καθολου κατακριτεο βεβαια. Αλλα θα θελα να δω πως θα την πεφτετε ο ενας στον αλλον .

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2008

Πισω στην Αθηνα (και στα νευρα μου)

Μετα απο ενα επικοδομητικο ταξιδι στη Βορεια Ελλαδα,στην πολυαγαπημενη Χαλκιδικη, την οποια ειχα την τιμη να επισκεφτω με το τρενο...
Η μαλλον ας πω πρωτα για το τρενο. Και μετα για το μετα. Ταξιδεψα μεσα σε αυτες τις υπερβατικες καμπινουλες, που εισαι μεσα με αλλους πεντε μαλακες, προσπαθωντας επιμελως να βρεις ενα ασχετο σημειο να κοιτας ( οπως πχ εκεινο το μικρο ασημι καγκελακι ακριβως πανω απο το κεφαλι του απεναντι παππου) ωστε να μη σου πιασουν κουβεντα για τον καιρο, για την κυβερνηση, "για τους σκοπιανους που θελουν να μας φανε τη Μακεδονια, αλλα δεν ειναι αυτοι , ειναι οι Αμερικανοι, αλλα δεν ειναι οι Αμερικανοι ειναι οι Εβραιομασωνοι, αλλα ειναι και αυτα τα κωλοπαιδα με τις κουκουλες που καινε σημαιες και σιγουρα αυτοι βαλανε και τις φωτιες φετο, που αμα ο πατερας τους τους εσκαγε δυο μπατσες οταν ηταν μικρα...κτλκτλ"
Αλλα, κανοντας πως κοιμασαι η ακους μουσικη ( που ειναι το μονο που μπορεις να αντεξεις σε τετοιες περιπτωσεις) μαθαινεις πραγματα. Θα μοιραστω μαζι σας τα πιο συνταρακτικα.

Πρωτον. Ο καρκινος.

"γιατι ξερεις τι ειναι ο καρκινος Μητσο ετσι? ο καρκινος ειναι μικροβιο. Το εχουμε ολοι. Και εγω και εσυ το εχουμε. Αλλα σε μερικους κανει μεταστασταση και πεθαινουν, και αλλοι το εχουμε για παντα χωρις να κανει μετασταση." Εδω που τα λεμε, μετα απο αυτο αρχισα να νιωθω οτι ενας ογκος εχει κανει μετασταση απο τον εγκεφαλο του στο δικο μου.

Δευτερον. Ιντερνετ.
"και το ιντερνετ να ξερεις παιδι μου ειναι επικινδυνο!Ειναι μεσα στο Ιντερνετ κατι κινεζοι κομπιουτερακηδες, που σου βρισκουν το λογαριασμο σου στην τραπεζα, και σου παιρνουν ολα σου τα λεφτα! ξερεις ποσοι ανθρωποι εχουν μεινει στο δρομο ετσι ? αυτοι ολα τα κανουν και σου αρπαζουν την περιουσια!" Γι αυτο κρατηστε τους υπολογιστες κλειστους. Μη σας πεταχτει κανας κινεζος χακερ και σας κλεψει το πορτοφολι.

Τριτον. Περηφανος πατερας.

( Ο γιος του ειναι ακριβως απεναντι μου. Δεν θελω να υπερβαλλω, αλλα ειναι ο ορισμος του παιδοβουβαλου. Ισως το γεγονος οτι με κοιταγε λαγνα με το ενα ματι που εβλεπε ισια, γιατι το αλλο εβλεπε το Θεο, να επηρεαζει την κριση μου)
"Και ξερεις ε? αυτος εδω ειναι μεγαλοφυια στο Ιντερνετ. Ξερει ολα αυτα τα παιχνιδια και τα παιζει, ειναι ξεφτερι"
"ελα μπαμπα τωρα ( κοκκινιζοντας απο ταπεινοφροσυνη) μονο Lineage παιζω, μετα κοιταω ιστοσελιδες, και να ξερεις, εγω δεν μπαινω ποτε σε αυτα τα chat ειναι επικινδυνα"
ηταν εκεινη η στιγμη που ηθελα να τσιριξω "αληθεια αγορι μου? και πως κανεις σεξ?" ( μπορουσα να τον φανταστω ανετα να κανει cyber 24 ωρες το 24 ωρο)

Τεσπα, ανεβηκα, χαλαρωσα, εκανα τα μπανια μου,κατεβηκα και την κυριακη ετοιμαζομαι να φυγω για Ισπανια. Α, ανεφερα οτι επαθα λουμπαγκο και δεν μπορω να κουνηθω? το αναφερω τωρα. Ισπανια, σου ρχεται η γιαγια. Ουτε τη βαλιτσα μου δεν μπορω να κουβαλησω .

Ποια ειναι η γνωμη σας για τα σοκολατακια Gioconda.

ναι, εγω ειμαι.

Σπουδαζω.Υποτιθεται.Τα ξυνω δηλαδη. Παρ'ολα αυτα εχω εναν πλουσιο εσωτερικο κοσμο,μια βαθεια συμπονια για την ανθρωποτητα, μια ελια στον ωμο, και μια μαλακισμενη αισιοδοξια για τα παντα.Συνηθως. Ισως να μην εχω κατι ιδιαιτερο η ψαγμενο η βαρυσημαντο να πω.Ισως παλι και να εχω. Οπως και να χει καλως σας βρηκα.Α ξεχασα. Το ιπταμενη μπουγατσα μου το βγαλανε. Δεν ξερω ακριβως γιατι, ισως να εχει να κανει με το χρωμα μου,με το γεγονος οτι πεταω, κατι τετοιο.:p