Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2008

καλλιτεχνιζοντας.


Καθε χρονο, γυρω στις 3 φορες, αλλαζω το δωματιο μ.Οταν τελειωσα με το σχολειο, μ τη βαρεσε, ξεκρεμασα οτι ειχα κρεμασει σε τοιχους, αφισες πινακες μαλακιες, και το εβαψα ολο ασπρο, σαν κελι ψυχιατρειου ενα πραμα. Εμεινε ετσι ασπρο (χωρις τπτ στους τοιχους) μεχρι περισυ το φθινοπωρο π μ την εδωσε να το ζωγραφισω. Καλα γενικα, αν καποιος μ ζητησει πχ να ζωγραφισω ενα προσωπο, ζωγραφιζω για τον αξιοτιμο πουτσο. Αλλα οταν ζωγραφιζω ζωγραφιζω ωστε αυτα π φτιαχνω να μ αρεσουν.Ευκολα κ απλα. Α, και ναι , η ομοιοτης με opeth δν ειναι εντελως συμπτωματικη ...αν παλι δεν τη βλεπετε, τοτε ειμαι και πολυ πρωτοτυπη γκομενα.
Επισης.....καποιοι απο σας ζωγραφιζουν ωραια...και καποιοι απο σας δεν εχουν αχρωματοψια...αν ανηκετε σε οποιαδηποτε απ τις δυο κατηγοριες, πλζ πειτε μου, την κωλοπεταλουδα να την αφησω λευκη η εχετε κανα χρωματακι να προτεινετε? α επισης, ειναι μπλε σκουρο κ οχι μαυρο !

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2008

Ecdl.

Ναι, αρχισα και γω ecdl με την επιδοτηση για τους μπηχθεντες στο πανεπιστημιο το 2005.Παρα τις αρχικες μου ενστασεις καθως ηθελα να γραφτω σε κατι πιο κουλο οπως εκανε ο αξιαγαπητος αδερφος μου, διοτι ημουνα πεπεισμενη οτι θα αναγκαστω να μαθω πραγματα οπως "τι ειναι το ποντικι και πως να το πιανετε σωστα" με παρεσυρε το ρευμα της συντροφικοτητας και της αλληλεγγυης με τις επισης μπηχθεισες το 2005 φιλες μου.
Μαθαινουμε χρησιμα πραγματα οπως το " πωωωωωωωωωωωωςςςς θα κανουμε φακελο χωρις το δεξι κλικ???" (οχι το χατε σκεφτει ποτε?? εε???) "πωωωωωως θα κανουμε φακελο με την εξερευνηση των windows?" κτλκτλ. Αναμενω το word διοτι δεν το κατεχω και φανατικα. Αλλα περα απο αυτα μαθαινουμε και κατι χαριτωμενες κινησουλες π δν τις ηξερα, πως να ανοιγοκλεινεις παραθυρα με το πληκτρολογιο, πως να διαγραφεις κατευθειαν χωρις να πανε στον καδο, τετοια. Με πληκτρα εννοω.Και ο καθηγητης ειναι κατατοπιστικος ανθρωπος.
Κατα τα αλλα, επειδη εγω δν ειχα παει και ποτε φροντιστηριο, με καταδιωκει μια κωλοχαρα για την ατμοσφαιρα.Και τρωω και κατι γερες φλασιες σχολειου.Εχουμε και τους αναλογους ρολους σχολειου! Το εργαλειο πχ απανταει με σχολαστικοτητα και επαγγελματισμο και σοβαροτητα σε καθε ειδους ερωτηση απο το τι ταινια θα δει μεχρι το αν παταμε δεξι κλικ για να διαγραψουμε φακελο, ενω εγω γραφω μαλακιες στο wordpad για να μη με βλεπει ο καθηγητης αλλα να με βλεπουν ολοι οι υπολοιποι απο πισω, κυριως η Βασω η οποια προσβελνεται με αυτα που γραφω(γαμαω τα ελληνικα εεε??) και μου απανταει ναζιαρικα σε ακυρη στιγμη οτι "οτι και να κανεις Λουσια θα εισαι παντα λιγη" με υφος και τουπε ( προηγουμενως εχει πει το αμιμητο "αφηστε τον να σηκωσει το τηλ, αν ειναι η μαμα του????? για παιδι π καθεται απο πισω!!)ενω η Ζωη διπλα της γελαει και κοιταει τον καθηγητη με το πικαντικο βλεμμα της πετωντας διαφορα κατα καιρουςμε το γνωστο της ψαρωτικο "μεταξυ-σοβαρου-και-αστειου", η Ιωαννα ειναι οπως στο σχολειο, αγοραζοντας μινι τετραδιακια για ολους και γραφοντας με το στυλο τινκερμπελ που κατα καιρους αποκτα και τη χρηση απομιμησης μικροφωνου, και η Ευα που αγχωνεται με τα παραθυρα που της πεταγονται και φτανει αργοπορημενη και με το πανικοβλητο υφος "αν ειναι πολυ δυσκολα θελω να φυγω!"
Ε ρε γλεντια...

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2008

Εξεταστικη.

Τελικα, σε αυτες τις κωλοεξεταστικες, αντι να παραγεμιζω το κεφαλι μου με πληροφοριες οπως "ο εκπαιδευτικος ειναι ο πυρηνας της μαθησιακης διαδικασιας" καταληγω να παραγεμιζω το κεφαλι μου με εξισου αχρηστες, αλλα πιο απολαυστικες, πληροφοριες παντος ειδους.

- Η Μαρλεν Ντιντριχ πεθανε στο Παρισι.

-Οι υπατοι στη Ρωμη ηταν δυο.

-Το νησι Ισπανιολα των Αντιλλων λεγεται αλλιως και Αιτη.

-Η Μπεμπα Μπλανς υπαρχει.Δεν ξερω τι ειναι, αλλα υπαρχει.

-"είμαι φίνος μάγκας πρώτος τεκετζής
είμαι και μαγγιώρος έξτρα μπαρμπουτζής"

-Στο σκραμπλ μπορεις να γραψεις τη λεξη ψσωλα.Με ψσ.

-Τι ωραια που ειναι να μπαινεις τζαμπα σε συναυλιες.Τι ωραια.Και τι κρυο .

-Βρεχει .

-" Ευαισθητοι ειναι αυτοι που ολο μπαφιαζουν,κοβονται και αυτοκτονουνε"

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

Το αβγο μαγκες, το αβγο

Υπαρχουν μερικοι ηχοι που αθελα τους σε σημαδευουν. Για μενα, ενας απο αυτους τους ηχους, ειναι αυτος ο λατρεμενα ανατρεπτικος ηχος του σκουπιδιαρικου. Ατελειωτα ξενυχτια με το ματι γαριδα, και εκει π λες "Οχι μωρε δν ειναι τοσο αργα" ερχεται το γαμιολικο σκουπιδιαρικο να σου θυμησει με τον κοροιδευτικο του τονο "ειιιιναι αργαααα και συ δεν κοιμασαι ακομααααα"Η αλλιως, να με διακοψει σε καποιο μεταμεσονυχτιο τηλεφωνο αυπνιας, για να εκφωνησω με στομφο το αμιμητο "μαλακα ξερεις τι ωρα ειναι? μολις περασε το σκουπιδιαρικο"
Η αλλιως να με διακοψει απο καποια ονειροποληση οπου εγω με το μαλλι κοκκινο ξεπροβαλω και τραγουδαω κινεζικη οπερα σε καποιο στενο των πατησιων. Η αλλιως να διακοψει το καψουροτραγουδο στυλ radiohead με το οποιο προσπαθω απεγνωσμενα να κοιμηθω. Η να με διακοψει την ωρα που χαζευω την πανσεληνο διερωτωμενη "μ αγαπα? δεν μ αγαπα? "ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΜΜΜΜΜΦΤΧΧΧΧΧΧΧΠΦΦΦΦΦΦΚΡΑΑΑΑΑΑΣΣ"
Γαμωντας μου την αυτορομαντικη ατμοσφαιρα. (λεξη που ακουστηκε τρομερα σαν το αυτοερωτικη αλλα τεσπα)
Και ναι. Μολις περασε το σκουπιδιαρικο.. Σχεδον θελω να βγω στο μπαλκονι και να ουρλιαξω"Χαραμισα ακουγοντας την παρτη σου τα καλυτερα χρονια της ζωης μου" Και το γαματο? Στο κωλοσκουπιδιαρικο εχει προστεθει και το αξιαγαπητο μωρο της αποπανω που , ναι, κλαιει ανα τρεις ωρες, και ναι, το ακουω και γω.

Α και στο "η κοτα εκανε το αβγο η το αβγο την κοτα " εχω να απαντησω οτι εγω γενικα ειμαι υπερ του αβγου. Η κοτα ειναι απλα το μεσον για να πολλαπλασιαζεται.

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2008

Ζομπι 2

Και στο προηγουμενο ειπα να προσθεσω αλλα δυο.

Πρωτον. -"Τι ακουω θεε μου!"
-"Slipknot???" (Εργαλειο μου, σου λεει κατι?)


Δευτερον.-"Σκεφτηκα κατι."
-"Τι?"
-"Το ομποε."

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2008

Ζομπι.

"Αμα παρεις σαν παραδειγμα τις ποσες ταινιες π εχουν βγει με ζομπι
πρεπει να κανουν ΠΟΛΥ σεξ στον παραδεισο"


Μου το δηλωσανε μολις τωρα. Και απλα.....ειναι τοσο κουφο που επρεπε να το γραψω.

welcome to tijuana

Σημερα μου χει κολλησει το εξης. Αλλαγες. Ποτε συμβαινουν. Γιατι συμβαινουν. Τις αναγκαζεις να συμβουν. Γινονται μονες τους. Γινονται εκει που δεν τις περιμενεις. Η τις διαισθανεσαι.
Η μεγαλυτερη αλλαγη στη ζωη μου. Πρεπει να ειναι δυο. Μια στα 15. Εκεινη η φαση π ανακαλυπτεις οτι ο κοσμος ειναι ελεεινος. Και μια στα 19. Π ανακαλυπτεις οτι ο κοσμος ειναι ωραιος. Η οχι?
Πως βγαινεις απο Κατι για να μπεις μεσα σε Κατι Αλλο? Χτυπιεσαι και ουρλιαζεις. Περιμενεις απλα να περασει και να σου χτυπησει την πορτα. Αποδεχεσαι την κατασταση και αλλαζει απο μονη της.Ελπιζεις, προσευχεσαι να σου ρθει με το πρωινο ταχυδρομειο.Το συζητας, το ξανασυζητας και βαλτωνεις μεχρι να συνειδητοποιησεις οτι μιλας για κατι ανυπαρκτο. Οτι οι πορτες ειναι παντα ανοιχτες αλλα δν ειναι παντα κανεις ετοιμος να τις δει. Η οτι πρεπει απλα να αρχισεις να κανεις κατι, οτιδηποτε, να κουνησεις ενα πετραδακι, για να σου ρθει η κατολισθηση αλλαγων που δεν ειναι και σιγουρο οτι μπορεις και να τις αντεξεις.Η παντα μπορεις να τις αντεξεις, απλα δεν το ξερεις.
Και μετα οταν ερθουν. Να τρεξεις στη φωλια σου, να χωθεις κατω απ το παπλωμα, να κλεισεις τα ματια, να αρχισεις να λες δυνατα "λαλαλαλαλαλα¨για να μην ακους τιποτα, και να ευχεσαι να ησουν παλι στην κρυπτη.Αλλα ποιος καθεται στην κρυπτη πολυ καιρο.Πρεπει και ν αναπνευσεις.
Καντε ψυχοθεραπεια. Καλο πραμα η ψυχοθεραπεια. Αλλιως? Θ αρχισω τους μπαφους. welcome to tijuana.

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2008

Πολυ μαυριλα επεσε.

Ειμαι εδω σημερα για να μου θυμισω τι χαρα της ζωης. Λοιπον.

-Ειναι ωραια οταν καθεσαι με ατομο που σε καταλαβαινει στην Ακροπολη και βλεπεις την Αθηνα σαν το πιατο με το γαματο μεζε που θα φας αυριο.

-Ειναι ωραια αυτη η αισθηση οταν εχεις πιει λιγο, που απλα χεστηκες για ολους και για ολα. (τα οποια ολα γυριζουν ελεεινα)

-Ειναι ωραια να νιωθεις οτι εχεις φιλες , που οτι και να γινει, οποιος και να σε μουτζωσει, θα γυρισουν και θα σου πουν οτι εισαι τελεια γαμας και δερνεις κ οτι "να ξερεις, εγω αν ημουνα αντρας θα στην επεφτα"

-Ειναι ωραια που σιγα σιγα ερχεται το φθινοπωρο και φυσαει δροσια.

-Ειναι ωραια να πινεις καφε και να μην μπορεις να διαβασεις επειδη οι pink floyd ειναι ωραιοι και σε αποπροσανατολιζουν.

-Ειναι ωραια να πας σε συναυλιες και να κλαις επειδη σου τη βαρεσε και κανενας να μην το καταλαβαινει.

-Ειναι ωραια να εισαι σιγουρη οτι κατι αλλαζει αλλα να μην ξερεις τι ακομα.

-Και ειναι ωραια γενικως.

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008

Σήμερα θέλω να γίνω τυφλα.

Καταλαβαίνετε την ψυχική μου κατάσταση απο το οτι έχω τονίσει όλες τις λέξεις μου εκτός από το προηγούμενο από.

Ποια ειναι η γνωμη σας για τα σοκολατακια Gioconda.

ναι, εγω ειμαι.

Σπουδαζω.Υποτιθεται.Τα ξυνω δηλαδη. Παρ'ολα αυτα εχω εναν πλουσιο εσωτερικο κοσμο,μια βαθεια συμπονια για την ανθρωποτητα, μια ελια στον ωμο, και μια μαλακισμενη αισιοδοξια για τα παντα.Συνηθως. Ισως να μην εχω κατι ιδιαιτερο η ψαγμενο η βαρυσημαντο να πω.Ισως παλι και να εχω. Οπως και να χει καλως σας βρηκα.Α ξεχασα. Το ιπταμενη μπουγατσα μου το βγαλανε. Δεν ξερω ακριβως γιατι, ισως να εχει να κανει με το χρωμα μου,με το γεγονος οτι πεταω, κατι τετοιο.:p